Sveriges Annonsörer podd

Vissa annonsörer lyckas bättre än andra med sin marknadskommunikation. De uppmärksammas, gillas och växer mer. En närmare titt på deras sätt att jobba visar flera gemensamma nämnare. En studie av tre års vinnare av 100-wattaren har sammanfattat dessa i rapporten ”Kommunikation som ger effekt” – en guidning för den som vill hitta rätt väg till bra effekt av sina marknadsinvesteringar. I detta avsnitt av ”Vi hörs!” får vi konkreta tips om vad som fungerar bäst. Vi har även med oss Niklas Bondesson som är doktor i marknadsföring på Stockholms universitet och rådgivare på NoA Consulting. 


Relaterade artiklar

Cashing in on Creativity, how Better Ads Deliver Bigger Profits

I detta webinar berättar LinkedIn hur kreativitet i annonser kan öka effekten och går igenom fyra punkter som kan underlätta ditt arbete. Hör Jennifer Shaw-Sweet från LinkedIn B2B Institute.

Best of Cannes 2023

Nu har du möjlighet att få höra det bästa från Cannes Lions 2023. Ulla-Karin Barrett ger sina bästa spaningar och hyllar årets bästa kampanjer.

AI bortom hypen

AI kommer att förändra världen men innan dess behöver vi lära oss att använda det för att förenkla och förbättra våra sysslor idag. I detta webinar tar vi en titt på vad Generativ…

Kommunikation som ger effekt!

Sveriges Annonsörer och NoA Consulting har för tredje året i rad tillsammans studerat vilken typ av kommunikation som driver bäst effekt. Analysen baseras på bidrag som tävlat i 100-wattaren. Resultatet visar bland annat…
Fler artiklar