Sveriges Annonsörer podd

McDonald’s har arbetat med hållbarhet, mångfald och samhällsansvar i många år. I detta avsnitt har vi som alltid med oss vår skribent Carin Fredlund och ni får även träffa Susanne Rydjer, Brand Manager på McDonald’s som berättar om deras långsiktiga kommunikationsarbete, nära och effektfulla byråsamarbeten, utmaningar och källor till framgång blandat med tips, råd och lärdomar.

Här hittar du alla Marknadsinsikter


Relaterade artiklar

ANA Programmatic Study

I detta webinar får du en inblick i en helt ny rapport från ANA – Association of National Advertisers – som visar hur transparensen och effektiveten är i programmatisk annonshandel.

WFA: Inspelade webinar

Via vår moderorganisation WFA (World Federation of Advertisers) har vi möjlighet att erbjuda flera spännande och intressanta webinars från världens alla hörn som du kan se ”on demand” när det passar dig.

CommToAct – McDonald’s och SB Insights samarbete för att skapa hållbar kommunikation

Våren 2021 lanserade Sveriges Annonsörer, Sveriges Kommunikationsbyråer, IAB Sverige och Sveriges Mediebyråer CommToAct. Ett initiativ som syftar till att skapa trovärdig kommunikation och samtidigt upplyser om vikten av att hela marknad- och kommunikationsbranschen…

Podd: Vi hörs! Vinnare från 100-wattaren 2023

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta intervjuer i podden Vi hörs! Den här gången är vi på plats i Stockholms Stadshus och intervjuar glada 100-wattsvinnare i varje kategori.
Fler artiklar