Våra nätverk är en av medlemskapets viktigaste pusselbitar. Genom större eller mindre nätverksträffar och möten utvecklas du som marknadsförare och du hjälper även dina kollegor i branschen att utvecklas.

Nätverk är oftast rörliga och tillfälliga men kan också pågå under längre perioder.  Ett nätverk uppstår vid behov och drivs av personer i nätverket i samarbete med vår medlemsansvariga.

Har du tankar om ett nätverk du skulle vilja ingå i eller starta kontakta gärna Stina, stina.melin@sverigesannonsorer.se.

Members Camp – av medlemmar för medlemmar

Träffas och mingla för att tillsammans inspireras och utbyta erfarenheter.

Nätverk Marknadschef

Det här nätverket är för dig som arbetar som marknadschef (eller motsvarande roll). I mindre grupp träffar du kollegor med liknande arbetsuppgifter och erfarenheter.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Marknadschef

Nätverk Byrårelationer/Inhouse

Det här nätverket passar dig som jobbar mycket med byråer eller på en inhouseavdelning och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Juridik

Det här nätverket vänder sig till dig som jobbar som jurist på ett av våra medlemsföretag och vill dela med dig av dina erfarenheter inom marknadsjuridik till kollegor i branschen.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Juridik

Undrar du över något?

Kontakta oss gärna.

Undrar du över något?

Kontakta oss gärna. Vi ser fram emot din fråga.