Våra nätverk är en av medlemskapets viktigaste pusselbitar. Genom större eller mindre nätverksträffar och möten utvecklas du som marknadsförare och du hjälper även dina kollegor i branschen att utvecklas.

Nätverk är oftast rörliga och tillfälliga men kan också pågå under längre perioder.  Ett nätverk uppstår vid behov och drivs av personer i nätverket i samarbete med vår medlemsansvariga.

Har du tankar om ett nätverk du skulle vilja ingå i eller starta kontakta gärna Stina, stina.melin@sverigesannonsorer.se eller på telefon 0704-22 20 40.

Medlemsforum på Slack

I Sveriges Annonsörers digitala medlemsforum på Slack får du tillgång till vårt fantastiska nätverk av duktiga marknadsförare. Här kan du utbyta erfarenheter, samarbeta, ge feedback, diskutera samt nätverka med andra medlemmar och våra experter. Läs mer här

Nätverk Employer Branding

Jobbar du med Employer Branding och vill dela med dig av dina erfarenheter med kollegor i branschen är det här rätt nätverk för dig.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk B2B

Det här är nätverket för dig som jobbar med marknadskommunikation med ett B2B fokus och vill dela med dig av dina erfarenheter och lära dig av kollegor i branschen.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Inhouse

Det här nätverket passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Effekt

Det här nätverket är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Mediemix

Det här nätverket är till för dig som vill ha svar på frågor som hur man får bäst effekt i ett digitalt medielandskap mixat med traditionella medier.

Se aktuella nätverksträffar

Nätverk Juridik

Det här nätverket vänder sig till dig som jobbar som jurist på ett av våra medlemsföretag och vill dela med dig av dina erfarenheter inom marknadsjuridik till kollegor i branschen.

Se aktuella nätverksträffar

Undrar du över något?

Kontakta oss gärna. Vi ser fram emot din fråga.