För att ansöka om ett medlemskap i Sveriges Annonsörer ber vi dig fylla i formuläret nedan. Medlemskapet gäller från det att ert företag blivit invaldt av Sveriges Annonsörers styrelse.

Innan du fyller i ansökan ber vi dig ta del av Sveriges Annonsörers stadgar, och varför inte läsa mer om oss genom att ladda ner vår e-bok eller kortfattat i vår infographic.

Vad ger ett medlemskap i Sveriges Annonsörer? Här svarar några av Sveriges främsta marknadschefer.

“Bra kommunikation utvecklar samhället, driver förändring. Sveriges Annonsörer verkar just för god marknadskommunikation. För att den ska ha effekt, för att den ska följa lagar och regler. Det vill jag som kommunikatör vara en del av. Det handlar om påverkan och nätverkande. Men också om vägledning, inspiration och väldigt användbara verktyg.”
/Stina Sandell, Hållbarhets- och kommunikationsdirektör, Holmen

”Det är viktigt med en aktör som Sveriges Annonsörer som orkar driva fram lösningar på branschens mest utmanande frågor. Jag brinner sedan länge för arbetet som görs med Cross Media Measurement. Här är målet är att alla som jobbar med marknadsföring och kommunikation ska kunna jämföra sina medieinvesteringar mellan olika kanaler, medier och plattformar på ett bättre sätt än som går idag. Att Sveriges Annonsörer erbjuder möjligheten att certifiera sig inom Cross Media Measurement, både på individnivå och för alla i ens team är en styrka.”
/Kristoffer Stenqvist, Go-to-Market & Brand Director, KRY

”Sveriges Annonsörer är den viktigaste kunskapshuben som finns för varumärkesägare och marknadsförare i Sverige. Jag utvecklas, mitt team utvecklas, och det syns både i det vi gör och i hur vi uppfattas som arbetsgivare.”
/Robert Arvidsson, Kommersiell chef, Liseberg

Många goda skäl för dig och ditt företag att bli medlem i Sveriges Annonsörer

  • Vi är Sveriges marknadsförares gemensamma röst – den enda intresseorganisation som alltid står på din sida, oavsett om det gäller branschärenden eller lagstiftning.
  • Vi är en oberoende aktör som verkar för att företag och organisationer ska få bättre effekt av sina marknadsinvesteringar. Genom olika branschinitiativ och opinionsbildning jobbar vi för att du som marknadsförare ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
  • I vårt nätverk bestående av drygt 5 000 medlemmar finns bland annat kommunikatörer, marknadsjurister, marknadskoordinatorer, kommunikationsdirektörer och marknadschefer. Tillsammans är vi en ovärderlig källa och plattform för dialog och kunskapsutbyte mellan individer och företag!
  • Varje år erbjuder vi många olika seminarier, nätverksträffar och utbildningar. Som medlem får du dessutom verktyg, mallar och guider som hjälper dig i ditt dagliga arbete.
  • I medlemskapet ingår våra certifieringar Effektcertifieringen och Certifierad Medieköpare.
  • Från 2024 ingår Campus Marketing Online (våra digitala mikrokurser) i medlemskapet.
  • Medlemskapet innebär också att din organisation får tillgång till våra skickliga jurister inom marknadsjuridik, som bland annat hjälper till med samarbetsavtal för byråtjänster, tryck- och yttrandefrihetsfrågor, upphovsrätt och designskydd.
  • Vår erfarna byråvalsrådgivare ger råd kring strategi, kommunikationsbehov, byråstruktur och kan vara bollplank när du söker en ny samarbetspartner.
  • Våra effektexperter erbjuder rådgivning och workshops om hur du skapar marknadsföring som verkligen ger effekt.
  • Ett medlemskap hos Sveriges Annonsörer är inte personligt. Alla som arbetar på ditt företag kan ta del av utbudet – oavsett om ni är två eller två tusen medarbetare.

Pris medlemskap 2024

Serviceavgiften baseras på ert företags totala marknadsbudget under 2024. Vi genomför en prishöjning 2024 kopplad till ökat medlemsvärde och inflation. Eftersom medlemskapet i Sveriges Annonsörer innehåller en gedigen utbildningsdel vill vi också tipsa om möjligheten att lägga kostnaden på personal- och/eller marknadsbudget. Kom ihåg att kostnaden är avdragsgill.

Till denna kommer en medlemsavgift på 1000 kr som inte är avdragsgill och som är lika stor, oavsett nivå på serviceavgiften.

*Marknadsbudget definieras som alla investeringar i marknadsföring, exkl. personalkostnader.

Har du frågor eller vill boka ett möte för mer information?

Ansök om medlemskap

Endast köpare av marknadsföring kan vara medlemmar i Sveriges Annonsörer.​ Serviceavgiften baseras på ert företags totala marknadsbudget under 2024. Hela serviceavgiften är en avdragsgill kostnad vilket innebär att ditt företag får ut maximalt av den avgift ni betalar till oss.

Ansök om medlemskap

Innan du fyller i ansökan ber vi dig ta del av Sveriges Annonsörers stadgar, Sveriges Annonsörers policyprogram och Allmänna villkor

Marknadsbudget definieras som alla investeringar i marknadsföring, exkl. personalkostnader. Utöver årsavgiften tillkommer en medlemsavgift på 1000 kronor som är lika stor för alla, oavsett nivå på årsavgiften.
Stadgar(Obligatoriskt)
Ta del av våra stadgar: Stadgar
Stadgar(Obligatoriskt)
Ta del av vårt Policyprogram: Policyprogram
Allmänna villkor(Obligatoriskt)
Ta del av våra Allmänna villkor: Allmänna villkor
Axplock av våra medlemmar