En bra byråpartner kan vara avgörande för att kunna skapa framgångsrik marknadsföring som ger effekt. Men att välja rätt partner – och få en bra och långsiktig relation – kräver tid, resurser, kunskap och koll på hur branschen utvecklas.

Genom ett exklusivt samarbete har vi möjlighet att erbjuda våra medlemmar tillgång till Sveriges främsta experter på byråsamarbeten; Max Apéria samt Gunilla Bergh och Christina Wihlner Lentell från Engage Marketing.

Med sin rådgivning hjälper de företag att navigera i det föränderliga byrålandskapet och skapar förutsättningar för långa och väl fungerande relationer.

Samtliga har lång erfarenhet och ett heltäckande erbjudande. Därtill har de olika specialistkunskaper.

Exempel på tjänster:

VÄLJA BYRÅ:  Fördjupad behovsanalys och rekommendation för byrå eller byråmix ⎮ Byråupphandling inklusive urval, kravställning, avtal och onboarding ⎮ Avslut/överlämning

UTVECKLA BYRÅSAMARBETEN: Hälsocheck: Kartläggning, utvärdering och analys ⎮ Byråstruktur och samverkan mellan byråer ⎮ Betalningsmodeller, avtalsöversyn, omförhandling

UTBILDNING: Bli en bättre köpare – marknads- och kommunikationsavdelning ⎮ Bli en bättre köpare – inköps- och upphandling

Gunilla Bergh

Det här kan Gunilla hjälpa er med

”Varje år genomför jag 25–30 byråupphandlingar inom alla discipliner i Norden. Jag är även expert på offentliga upphandlingar av kommunikationstjänster. En förutsättning för ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete är att matcha faktiska behov med värdegrund och syn på kommunikationens uppgift, något jag lägger stort fokus på. Det gör att jag också kan utlova en samarbetsgaranti.”

Gunilla Bergh
[email protected]
Mobil: 0705-64 06 41

Max Apéria

Det här kan Max hjälpa er med

”Under de senaste 15 åren har jag arbetat som rådgivare på Sveriges Annonsörer och hjälpt cirka 150 medlemsorganisationer med frågor om byråsamarbeten och byråval. Jag är specialiserad på kreativa kommunikationstjänster, alltså varumärke, reklam, PR och design, och jag verkar både i Sverige och i Norden.”

Max Apéria
[email protected]sverigesannonsorer.se
Mobil: 0707-96 07 74

Christina Wihlner Lentell

Det här kan Christina hjälpa er med

”Jag har över 20 års erfarenhet som rådgivare och har hjälpt till med byråkartläggning, samarbetsavtal, förhandling och upphandling av byråer inom alla discipliner. Att stötta annonsörer i media, martech och digitala byråsamarbeten kräver en djup kompetens som jag byggt upp under mina år på mediebyrå. Mitt mål är att skräddarsy samarbeten utifrån rätt underlag och ersättningsmodell samt att förhandla fram kostnadseffektiva avtal.”

Christina Wihlner Lentell
[email protected]
Mobil: 0707-30 24 33

Boka en workshop med våra byrårådgivare

Både Engage Marketing och Max Apéria erbjuder workshops för att hjälpa er med ert byråarbete.

Se mer av våra rådgivningstjänster

Våra rådgivare bistår med råd och vägledning inom marknadsjuridik, byråval och varumärke/effekt.