Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Campus Marketing Program Varumärkesstrategi

Globaliseringen gör att ett starkt varumärke blir viktigare än någonsin för att försvara er marginal. Digitaliseringen gör att ett varumärke idag måste kunna förmedlas till kund på ca 2-3 sekunder. Samtidigt ställer ökat krav på accountability att satsningar på varumärke måste underbyggas tydligare och mer faktabaserat på ledning.

Du får kunskap om alla de olika beståndsdelar som bör finnas inom en varumärkesstrategi samt vad som kännetecknar bra sådana:

  • varumärkesposition & personlighet
  • varumärkesidentitet & plattform
  • varumärkesupplevelse
  • varumärkessyfte
  • varumärkeslöfte & värdeerbjudande

Utöver förmågan att skapa varumärkesstrategin får du även förmågan att diskutera varumärkesinvesteringar med både samarbetspartners samt ledning.

Läs mer och anmäl dig här

Om utbildningen

Utbildningen sker vid tre tillfällen med möjlighet att praktisera din kunskaper mellan varje tillfälle:

  • 15 oktober, 2024 13:00 – 16:00
  • 5 november, 2024 13:00 – 16:00
  • 26 november, 2024 13:00 – 16:00

Kursansvarig är Erik Modig

Kostnad 12 000 kr per person (exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer)

Campus Program är hos Sveriges Annonsörer på Olof Palmes Gata 11 i Stockholm. Läs mer om utbildningen och anmäl dig här

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Föreläsare

Erik Modig

Forskare i marknadsföring
Handelshögskolan i Stockholm

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Campus Marketing Program: Generativ AI med Fredrik Holmén

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Fredrik Holmén.

Campus Marketing Program: Generativ AI med Sara Öhman

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Sara Öhman.

Campus Marketing Program: B2B Marketing med Malin Sjöman & Mats Rönne

Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Utbildning: Ta del av alla våra mikrokurser via Campus Marketing Online

Från och med 2024 ingår Campus Marketing Online i medlemskapet för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Ta del av alla våra mikrokurser via Campus Marketing Online. Du gör dem digitalt när det passar dig!
Fler event