Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Campus Program B2B Marketing

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller ansvarar för marknadsföring och försäljning i ett B2B-företag, till exempel du som:

 • Är marknadschef eller projektledare och vill få en samlad bild av verktyg och arbetsmetoder inom den nya B2B-marknadsföringen
 • Har jobbat med B2B-marknadsföring ett tag och vill uppdatera dina kunskaper med den senaste utvecklingen på området
 • Har jobbat framförallt med konsumentmarknadsföring och vill få ett helhetsperspektiv på hur B2B-marknadsföring fungerar

Det här får du med dig under de tre utbildningstillfällena:

 • Kundernas beslutsprocesser och hur man ökar det upplevda värdet i det som företaget erbjuder
 • Hur man utvecklar företagets varumärke i kombination med attraktiva kundlöften för olika kundsegment för att både sälja mer och sälja lönsammare
 • Skapa bättre förutsättningar för marknadsfunktionen att få ledningens öra genom att sätta marknadsföring i ett affärssammanhang och tala ledningens språk
 • Hur du skapar en kommunikationsstrategi och marknadsplan för din B2B-marknadsföring med fokus på inbound och content marketing
 • Hur B2B-marknadsföringen har förändrats till följd av nya köpbeteenden
 • Om samspelet mellan marknadsföring och försäljning; två sidor av samma mynt
 • Om inbound marketing, aktivering i digitala kanaler och marketing automation
 • Hur du mäter och följer upp marknadsföringsarbetet

Läs mer och anmäl dig här

Om utbildningen

Utbildningen sker vid tre tillfällen med möjlighet att praktisera din kunskaper mellan varje tillfälle:

 • 5 september, 2024 09:00-12:00
 • 26 september, 2024 09:00-12:00
 • 17 oktober, 2024 09:00-12:00

Kursansvariga:
Malin Sjöman, konsult på B2B-byrån Crescando med drygt 20 års erfarenhet av marknadsföring, produktledning och affärsutveckling inom business-to-business.
Mats Rönne, senior rådgivare inom marknadsföring och kommunikation med över 30 års erfarenhet i branschen, bl.a. som global varumärkeschef på både Ericsson och Electrolux.

Kostnad 12 000 kr per person (exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer)

Campus Program är hos Sveriges Annonsörer på Olof Palmes Gata 11 i Stockholm. Läs mer om utbildningen och anmäl dig här

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Föreläsare

Malin Sjöman

Marknadskonsult & föreläsare
Crescando

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Campus Marketing Program: Generativ AI med Fredrik Holmén

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Fredrik Holmén.

Campus Marketing Program: Generativ AI med Sara Öhman

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Sara Öhman.

Campus Marketing Program: Varumärkesstrategi med Erik Modig

Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Utbildning: Ta del av alla våra mikrokurser via Campus Marketing Online

Från och med 2024 ingår Campus Marketing Online i medlemskapet för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Ta del av alla våra mikrokurser via Campus Marketing Online. Du gör dem digitalt när det passar dig!
Fler event