Från och med 2024 ingår Campus Marketing Online i medlemskapet för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Ta del av 25 unika mikrokurser via Campus Marketing Online. Du gör dem digitalt när det passar dig!

Campus Marketing Online

 Campus Marketing Online är vår digitala utbildningsplattform. Här hittar du digitala mikrokurser inom bland annat marknadsrätt, strategi, medieköp, kampanjmätningar och B2B-marknadsföring och är avsedda för individuella självstudier.

Kurserna är ca 15–20 minuter långa och finns tillgängliga via vår digitala utbildningsplattform Campus Marketing Online. Efter avslutad mikrokurs med godkänt resultat utfärdas ett diplom. Vi har idag 25 olika mikrokurser.

Genom att anmäla dig nedan får du som medlem tillgång till alla våra mikrokurser.

Välkommen att anmäla dig redan idag!

Nyhet 2024!

Från och med 2024 ingår Campus Marketing Online i medlemskapet för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Fyll i formuläret här för att få tillgång.

Osäker om ni är medlemmar? Dubbelkolla här.

De personuppgifter du lämnar till oss behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Campus Marketing Program: Generativ AI med Fredrik Holmén

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Fredrik Holmén.

Campus Marketing Program: Generativ AI med Sara Öhman

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Sara Öhman.

Campus Marketing Program: B2B Marketing med Malin Sjöman & Mats Rönne

Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Campus Marketing Program: Varumärkesstrategi med Erik Modig

Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.
Fler event