Campus Marketing Online – våra digitala mikrokurser inom bland annat marknadsrätt, strategi och B2B-marknadsföring är avsedda för individuella självstudier. Kurserna är ca 15–20 minuter långa och finns tillgängliga via vår digitala utbildningsplattform. Du köper en årslicens med tillgång till hela kursutbudet, utbudet fylls på och uppdateras löpande. Priset för årslicensen beror på hur många licenser/användare du vill ha.

Vissa digitala kurser ingår även i våra program som du kan läsa mer om här.

Gå digitala kurser via
Campus Marketing Online

Självstudier online

Alla mikrokurser är digitala via Campus Marketing Online och tar 15-20 minuter.

Samarbeta med andra*

Workshops i samarbete med andra sker endast om mikrokursen tas kopplad till att en kollega går ett program. (Programmen är endast för medlemmar)

Prov & diplom

Efter avsluta mikrokurs med godkänt resultat utfärdas ett diplom.

Prenumerationskostnad för medlemmar från 12 000 kr/år

Prenumerationskostnad är beroende av antal licenser:

Pris medlem i Sveriges Annonsörer
1-5 licenser 12 000kr/år
6-10 licenser 23 000kr/år
>10 licenser 35 000kr/år

Pris icke medlem
1-5 licenser 20 000kr/år
6-10 licenser 35 000kr/år
>10 licencer 50 000kr/år

Registrering

För att kunna ge bästa möjliga service vid anmälan och registrering ber vi dig ange vilken organisation du tillhör, du får då aktuella priser för just dig och ditt företag.

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.