Sveriges Annonsörer podd

Detta är ett samarbete mellan Bauer Media och Sveriges Annonsörer där du får ta del av vinnarna i 100-wattaren 2022.

Bauer Medias podd Vi hörs! med Johnny Strömgren och Anki Berglund fanns på plats under hela galakvällen och intervjuade 100-wattsvinnare. Inspelningarna gjordes på plats i Blå Hallen i Stockholms stadshus den 2 februari 2023.

Alla vinnare i 100-wattaren hittar du här

Lyssna på alla intervjuer här


Relaterade artiklar

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter med McDonald’s om vikten av partnerskap och långsiktighet

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Susanne Rydjer på McDonald's.

ANA Programmatic Study

I detta webinar får du en inblick i en helt ny rapport från ANA – Association of National Advertisers – som visar hur transparensen och effektiveten är i programmatisk annonshandel.

WFA: Inspelade webinar

Via vår moderorganisation WFA (World Federation of Advertisers) har vi möjlighet att erbjuda flera spännande och intressanta webinars från världens alla hörn som du kan se ”on demand” när det passar dig.

CommToAct – McDonald’s och SB Insights samarbete för att skapa hållbar kommunikation

Våren 2021 lanserade Sveriges Annonsörer, Sveriges Kommunikationsbyråer, IAB Sverige och Sveriges Mediebyråer CommToAct. Ett initiativ som syftar till att skapa trovärdig kommunikation och samtidigt upplyser om vikten av att hela marknad- och kommunikationsbranschen…
Fler artiklar