Sveriges Annonsörer podd

I detta specialavsnitt får du genom Bauer Medias samarbete med oss på Sveriges Annonsörer höra några av Sveriges bästa inom reklam dela med sig till programledarna Anki Berglund och Viktor Cederman vad som låg bakom den mest framgångsrika kommunikationen under 2023. Njut av stämningen och inspireras av glada och stolta vinnare inom varje priskategori.

I avsnittet får du höra alla 100-wattsvinnare i de 10 kategorierna. 


Relaterade artiklar

Podd: Sveriges Marknadschefer

Djupdykande samtal med inspirerande marknadschefer. I podden Sveriges Marknadschefer träffar och intervjuar Martin Matiesen och Sandra Modée inbjudna marknadschefer.

CommToAct – Hur kan kommunikation skapa beteendeförändringar för en hållbar framtid?

CommToAct var på plats i Almedalen och pratade om hur kommunikation kan skapa beteendeförändringar för en hållbar framtid. Avslutade seminariet med caset "Hur fula gräsmattor skapade hållbar handling" med Differ och Region Gotland.

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter ”Smula inte sönder budgeten”

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Robert af Klintberg Ryberg på Kapero.

Färsk rapport: The Acceleration of Principal Media

I detta webinar får du höra mer om den färska rapport - The Acceleration of Principal Media - som vår motsvarighet i USA, ANA (Association of National Advertisers) har tagit fram.
Fler artiklar