Sveriges Annonsörer podd

Företags hållbarhetsarbete blir allt viktigare för varumärkesarbetet, inte minst för deras konsumenter. Vilka utmaningar finns det i detta och vilka råd finns att få? I detta avsnitt har vi som alltid med oss vår skribent Carin Fredlund och ni får även träffa Mark Robinson, varumärkes- och marknadsdirektör på Lantmännen som arbetat med dessa frågor under lång tid och som delar med sig av sin erfarenhet av det som fungerat bra för dem.  

Här hittar alla Marknadsinsikter


Relaterade artiklar

Stor granskning av influencer marketing inom EU – kritik riktas mot annonsering 

Hur använder ditt företag influencers? Har du koll på reglerna? I en nyligen gjord granskning inom EU framkommer att bara en av fem influencers redovisar att deras inlägg är reklam. Konsumentverket har tillsammans…

Podd: Vi hörs! Vinnare från 100-wattaren 2023

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta intervjuer i podden Vi hörs! Den här gången är vi på plats i Stockholms Stadshus och intervjuar glada 100-wattsvinnare i varje kategori.

GDPR-säkrad användning av Google Analytics

I detta webinar får du höra mer om vad man som organisation bör tänka på vid användning av Google Analytics. Under 2023 kom ett antal nyheter som har påverkat vad som gäller för…

Den nya Prisinformationslagen (PIL)

I detta webinar tittar vi tillsammans med ARC på vad som krävs av företag för att anpassa sig till den nya prisnedsättningsregeln i prisinformationslagen efter att Konsumentverket börjat granska företags prissättningar mer aktivt.
Fler artiklar