Sveriges Annonsörer podd

Företags hållbarhetsarbete blir allt viktigare för varumärkesarbetet, inte minst för deras konsumenter. Vilka utmaningar finns det i detta och vilka råd finns att få? I detta avsnitt har vi som alltid med oss vår skribent Carin Fredlund och ni får även träffa Mark Robinson, varumärkes- och marknadsdirektör på Lantmännen som arbetat med dessa frågor under lång tid och som delar med sig av sin erfarenhet av det som fungerat bra för dem.  

Här hittar du alla Marknadsinsikter


Relaterade artiklar

Färsk rapport: The Acceleration of Principal Media

I detta webinar får du höra mer om den färska rapport - The Acceleration of Principal Media - som vår motsvarighet i USA, ANA (Association of National Advertisers) har tagit fram.

Kreativt case: The World´s Ugliest Lawn

Hållbarhetskommunikation berättar ofta om gröna målsättningar och utmaningar men har också en outnyttjad potential att även bidra till att lösa problemen. Differ Agencys kampanjer för Region Gotland är framgångsrika exempel på detta med…

Samtal med Bob Hoffman

I detta samtal intervjuar vår mediechef Peter Mackhé kommunikationsprofilen Bob Hoffman. De pratar om Bob Hoffmans senaste bok Inside The Black Box - How marketers waste billions every year on online advertising. Why…

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter med McDonald’s om vikten av partnerskap och långsiktighet

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Susanne Rydjer på McDonald's.
Fler artiklar