Sveriges Annonsörer podd

Sveriges Annonsörer och Kaperos rapport MarknadsAvdelningen’23 undersöker marknadsavdelningarnas roll och ansvar samt belyser vilka utmaningar och möjligheter marknadsteamen står inför framöver. Marknadsavdelningarna växer och mängden aktiviteter, kanaler och innehåll ökar. Kompetens som tidigare köpts externt flyttar in på marknadsavdelningarna och teamen har utökats med en mängd olika specialistroller. Rapporten visar att majoriteten av marknadscheferna tycker att man borde arbeta på ett mer effektivt sätt.

Detta är ett samarbete mellan Bauer Media och Sveriges Annonsörer där du får ta del av intressanta samtal som bygger på våra Marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal med intressanta artiklar med kurerat innehåll från vår skribent Carin Fredlund. I detta avsnitt har vi även med oss Kaj Johansson från Kapero.

Läs mer om våra Marknadsinsikter här

Lyssna på avsnittet här


Relaterade artiklar

Cashing in on Creativity, how Better Ads Deliver Bigger Profits

I detta webinar berättar LinkedIn hur kreativitet i annonser kan öka effekten och går igenom fyra punkter som kan underlätta ditt arbete. Hör Jennifer Shaw-Sweet från LinkedIn B2B Institute.

Best of Cannes 2023

Nu har du möjlighet att få höra det bästa från Cannes Lions 2023. Ulla-Karin Barrett ger sina bästa spaningar och hyllar årets bästa kampanjer.

AI bortom hypen

AI kommer att förändra världen men innan dess behöver vi lära oss att använda det för att förenkla och förbättra våra sysslor idag. I detta webinar tar vi en titt på vad Generativ…

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter med Niklas Bondesson

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Niklas Bondesson.
Fler artiklar