Sveriges Annonsörer webinar

I år firade Cannes Lions Festival of Creativity 70 år! Festivalbesökarna bjöds på inspiration och nya insikter från världens mest intressanta innovatörer, konstnärer, företagsledare och kreatörer. Sveriges Kommunikationsbyråer, som sedan 2004 är representant för tävlingen, bjuder för trettonde året i rad in till en inspirationsspaning ”Best of Cannes” med Ulla-Karin Barrett på Knowit Experience.

Detta är ett samarbete mellan KOMM, Knowit, Citypaket och Sveriges Annonsörer. Nu har du som missade dragningen live möjlighet att se den digitala sändningen.

Se inspelningen här

Relaterade artiklar

Cashing in on Creativity, how Better Ads Deliver Bigger Profits

I detta webinar berättar LinkedIn hur kreativitet i annonser kan öka effekten och går igenom fyra punkter som kan underlätta ditt arbete. Hör Jennifer Shaw-Sweet från LinkedIn B2B Institute.

AI bortom hypen

AI kommer att förändra världen men innan dess behöver vi lära oss att använda det för att förenkla och förbättra våra sysslor idag. I detta webinar tar vi en titt på vad Generativ…

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter med Niklas Bondesson

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Niklas Bondesson.

Kommunikation som ger effekt!

Sveriges Annonsörer och NoA Consulting har för tredje året i rad tillsammans studerat vilken typ av kommunikation som driver bäst effekt. Analysen baseras på bidrag som tävlat i 100-wattaren. Resultatet visar bland annat…
Fler artiklar