Sveriges Annonsörer podd

Den 11 maj gick årets stora inspirationsdag AdDay av stapeln på Urban Deli på Sveavägen i Stockholm med ca 400 deltagare varav drygt 40 inspiratörer. Under AdDay har Bauer Media intervjuat några av inspiratörerna som du har möjlighet att lyssna på här. Programledare är Filippa Lundqvist och Louise Pettersson som båda studerar på Berghs.

Åsa Sånemyr, VD på klädföretaget Hope

Johannes Cullberg, VD för matbutiken Paradiset

Fredrik Ellsäter, VD för DriveNow

Anna Dahlbäck, från succépodden Alla Våra Ligg

Kristoffer Stenqvist, Head of Media & Digital Marketing på Max

Joel Lundblad, Senior Copywriter på McCann

Marie Englesson, grundare till sminkföretaget Atsoko i Tanzania

Ragnar Tingström, grundare till mediebyrån Scream

Filmen från AdDay 2017: r får du en inblick i AdDay på några minuter.

Relaterade artiklar

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter med McDonald’s om vikten av partnerskap och långsiktighet

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Susanne Rydjer på McDonald's.

ANA Programmatic Study

I detta webinar får du en inblick i en helt ny rapport från ANA – Association of National Advertisers – som visar hur transparensen och effektiveten är i programmatisk annonshandel.

WFA: Inspelade webinar

Via vår moderorganisation WFA (World Federation of Advertisers) har vi möjlighet att erbjuda flera spännande och intressanta webinars från världens alla hörn som du kan se ”on demand” när det passar dig.

CommToAct – McDonald’s och SB Insights samarbete för att skapa hållbar kommunikation

Våren 2021 lanserade Sveriges Annonsörer, Sveriges Kommunikationsbyråer, IAB Sverige och Sveriges Mediebyråer CommToAct. Ett initiativ som syftar till att skapa trovärdig kommunikation och samtidigt upplyser om vikten av att hela marknad- och kommunikationsbranschen…
Fler artiklar