Passa på att utbilda dig i vår! Vårt AI program för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Sara Öhman.

Utbildning: AI för marknadsförare

Den här utbildningen vänder sig till dig som arbetar med marknadsföring och står inför utmaningen i hur du kan implementera AI-verktyg för att både höja den kreativa nivån och effektiviteten av arbetet ni lägger ner på er marknadsavdelning.

Det här är rätt utbildning för dig som:

 • Har i uppgift att öka användandet av AI i din organisation
 • Testat på AI verktyg men vill få djupare insikt om hur de fungerar
 • Letar systematiskt arbetssätt för att förbättra resultatet av användandet av AI verktyg
 • Få klarhet i vilka frågeställningar en organisation behöver ta sig an för att kunna arbeta med AI, både strategiska, etiska och praktiska

Under utbildningen går vi igenom:

 • Generativ AIs framväxt – dåtid, nutid och framtid
 • Organisatoriska utmaningar vid implementering av AI i arbetsprocesser
 • Hur du tar fram en policy vid användning av data från din organisation
 • Viktigt att tänka på vid strategiska marknadsfrågor
 • Praktisk användning av AI verktyg verktyg för skapande, distribution och analys

Om utbildningen

Den här utbildningen syftar till att ge dig grunderna till att göra en marknadsorganisation AI redo. Vi kommer gå igenom olika aspekter där en marknadsavdelning kan ha nytta av AI-verktyg och bredda perspektivet bortom att ChatGPT=AI.

Utbildningen sker vid två tillfällen med möjlighet att praktisera din kunskaper mellan varje tillfälle:

 • 13 februari, 2024 13:00 – 16:00
 • 6 mars, 2024 13:00 – 16:00

Kursansvarig är Sara Öhman, konsult och utbildare inom digitala kanaler som har hjälpt marknadsorganisationer i Sveriges och Internationellt. Sara har utbildat över 500 marknadsförare och hjälpt flera marknadsorganisationer att implementera AI i sitt arbete.

Kostnad 9 000 kr per person (exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer)

Campus Marketing Program är hos Sveriges Annonsörer på Olof Palmes gata 11 i Stockholm. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Läs mer och anmäl dig här

Föreläsare

Sara Öhman

utbildare och konsult
inom Digital Media

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Campus Marketing Program: Generativ AI med Fredrik Holmén

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Fredrik Holmén.

Campus Marketing Program: Generativ AI med Sara Öhman

Passa på att utbilda dig i höst! Vårt program Generativ AI för marknadsförare under två halvdagar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Kursansvarig för utbildningen är Sara Öhman.

Campus Marketing Program: B2B Marketing med Malin Sjöman & Mats Rönne

Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.

Campus Marketing Program: Varumärkesstrategi med Erik Modig

Passa på att utbilda dig i höst! Våra Program under tre halvdagar är exklusiva för medlemmar i Sveriges Annonsörer och sker under ledning av några av Sveriges främsta experter inom ämnesområdet.
Fler event