AI kommer att förändra världen men innan dess behöver vi lära oss att använda det för att förenkla och förbättra våra sysslor idag. I detta webinar tar vi en titt på vad Generativ AI är och hur det kan användas i ditt dagliga arbete och appliceras för att driva bättre affärer.

Om dagens webinar

AI kommer att förändra världen men innan dess behöver vi lära oss att använda det för att förenkla och förbättra våra sysslor idag.

I detta webinar tar vi en titt på vad Generativ AI är och hur det kan användas i ditt dagliga arbete och appliceras för att driva bättre affärer.

Vi kommer också gå igenom ett konkret kundcase där vi använder data och AI för att dramatiskt öka effekten i en typisk B2B säljutmaning.

Välkommen till ett spännande webinar om AI!

Det praktiska

Dag: tisdag 24 oktober

Tid: klockan 09:00-10:00

Plats: detta webinar är digitalt via Zoom och är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer samt inbjudan från ARC Arise Consultants Group.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Föreläsare

Fredrik Holmén

Partner
ARC Arise Consultants Group
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Kreativt case: The World’s Ugliest Lawn

I detta webinar berättar kommunikationsbyrån Differ Agency och Region Gotland om sina hållbarhetskampanjer Gotlands fulaste gräsmatta och The World’s Ugliest Lawn. Initiativen har med minimal mediebudget fått en förtjänad räckvidd på 2,2 miljarder…

WFA Spotlight: The Democratisation of Virtual Production

Välkommen till detta WFA, som medlem bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

WFA Spotlight: Bothism – efficiency & effectiveness to drive performance in marketing departments

Välkommen till detta WFA webinar där Kaj Johansson på Kapero är en av talarna. Som medlem bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla…
Fler event