Inspiration och mer information om hur processer och verktyg hjälper dig att jobba effektivt, och hur content stöttar hela kundresan. Detta webinar är i samarbete med B2B-byrån Crescando.

Om dagens webinar

Under detta webinar får du höra mer hur du kan arbeta smart med content för att attrahera, konvertera och vårda dina kunder.

Det här kommer du få veta mer om:

  • värdet av content marketing
  • content marketing som stöttar kundresan
  • hur du jobbar smart med hållbart content och de tre R:n Reduce, Reuse, Recycle
  • processer och verktyg som hjälper dig att jobba effektivt

Detta webinar är via Zoom tisdag 28 mars 2023 kl 09:00-10:00 och är exklusiv och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Efter anmälan får du en bekräftelse med din unika länk till Zoom.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på i[email protected]

Välkommen!

Om föreläsarna

Malin Sjömnan har arbetat med marknadsföring, affärsutveckling och produktledning inom B2B i 20 år. Hon har bred erfarenhet från internationella storföretag och små entreprenöriella bolag. Malin har varit marknadschef på telekomoperatören 3 med ansvar för produktledning och marknadsföring mot företagssegmentet och har internationell erfarenhet av att bygga och leda en produktledning på Ericsson i Asien.

Anette Jarmert har lång erfarenhet inom marknad och kommunikation och har drivit många olika typer av projekt. Med sin bas inom strategi och taktik har hon arbetat inom bland annat CRM och CX där spetskompetensen finns inom content marketing för B2B-företag.

Föreläsare

Malin Sjöman

Senior marknadskonsult & VD
Crescando

Anette Jarmet

Senior marknadskonsult
Crescando
Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event