Företagscertifiering

Vår företagscertifiering i Effektsystemet är en halvdag på 3,5 timmar. Certifieringen vänder sig till alla som jobbar med kommunikation men är även relevant för flera avdelningar på företaget för att få en gemensam förståelse för kommunikationens roll. För er som jobbar inom offentlig sektor finns en anpassad version av företagscertifiering, läs mer här. Certifieringen kan göras på både svenska och engelska.

Kostnad

  • Sveriges Annonsörers medlemmar: 10 000 kr exkl. moms
  • KOMM, SWEDMA och Sveriges Mediebyråers medlemmar: 15 000 kr exkl. moms
  • Övriga: 25 000 kr exkl moms

Villkor

Priset gäller för upp till 30 personer vid ett tillfälle. Vid certifiering utanför Storstockholm tillkommer kostnad för resa/boende samt att tiden för certifiering på dagen kan justeras. Faktura skickas i samband med bekräftad anmälan (30 dagars betalningsvillkor). Vid avbokning mindre än 10 dagar före certifieringen kan man flytta fram Företagscertifieringen till nytt datum i samråd med Sveriges Annonsörer. Ingen återbetalning om avbokning sker mindre än 10 dagar före inbokad certifiering. Med reservation för eventuella ändringar.

Boka företagscertifiering här

Vill du boka flera datum gör du en bokning per datum. Vill du boka företagscertifiering Offentlig sektor ber vi dig notera det i ”övrig information” nedan.

Certifiering – Företagscertifiering

*” anger obligatoriska fält

Kostnad*

Kontaktuppgifter

Fakturauppgifter

Plats för certifiering*