På detta seminarium kommer advokaterna Maria Bruder och Helena Wassén Öström från advokatfirman Westerberg & Partners gå igenom de olika delarna som kan ingå i en varumärkesstrategi och vad du behöver tänka på vid byggandet av ett starkt varumärke. De kommer också beröra vilka särskilda varumärkesstrategiska frågor som kan komma att aktualiseras för Metaverse.

Om dagens seminarium

Du kommer få veta mer om hur varumärket kan vara en strategisk tillgång:

  • Framtagande av nya varumärken – möjligheter och risker vid utarbetande och etablering av nya varumärken.
  • Registreringsfasen – beaktanden vid val av när, var och hur man ska registrera varumärken och strategisk hantering av varumärkesportföljer. Vilka särskilda frågor kan komma att aktualiseras rörande Metaverse?
  • Upprätthållande och förädling – överväganden vid upprätthållande av registrerat skydd och vad du bör tänka på vid användning av ditt eget varumärke för att långsiktigt bygga varumärken som en strategisk tillgång.
  • Enforcement – agerande mot annans varumärkesansökningar/intrång/marknadsföring – gränsen mellan tillåten användning och intrång/otillbörlig marknadsföring.

Övrigt

Detta seminarium är fysiskt och hålls hos Westerberg & Partners Advokatbyrå på Regeringsgatan 66 i Stockholm. Frukosten står framdukad från 08:45 och kl 09:00 börjar vi.

Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer och kunder till Westerberg & Partners Advokatbyrå. Om du får förhinder har du möjlighet att överlåta din plats till en kollega.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

Föreläsare

Maria Bruder

advokat
Westerberg & Partners

Helena Wassén Öström

advokat
Westerberg & Partners

Ulrika Wendt

jurist
Sveriges Annonsörer

Registrera dig här

32 spots left

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.