Välkommen till Kantar Morning Sessions – en mötesplats för dig som vill träffa globala experter i framkant inom varumärke, reklam, AI, innovation, kundupplevelser och marknadsföring.

Om dagens seminarium

Som medlem i Sveriges Annonsörer har du möjlighet att delta på Kantars seminarium i Stockholm den 8 maj.

Kantar Morning Sessions är en mötesplats för dig som vill träffa globala experter i framkant inom varumärke, reklam, AI, innovation, kundupplevelser och marknadsföring.

Denna morgon djupdyker Kantar i AI och utforskar hur det har omdefinierat spelplanen. Man tittar på hur AI har påverkat både insiktsarbetet samt vår strategi för att guida företag till att utnyttja AI på bästa sätt.

Du får veta mer om:

  • Hur ledande organisationer implementerar AI
  • Potentialen för meningsfull användning av AI inom insiktsbranschen
  • Vikten av den ”mänskliga faktorn”

Boka din plats här

Det praktiska

Dag: onsdag 8 maj

Tid: klockan 08:30-10:00, frukost och mingel första halvtimmen

Plats: Hos Kantar på Vasagatan 11, 1 trappa, Stockholm

Detta seminarium är i samarbete med vår partner Kantar och genomförs av Kantar hos dem. Anmälan sker direkt till Kantar.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event