I detta webinar får du veta allt om medlemskapet i Sveriges Annonsörer och de senaste nyheterna. Vi kommer prata om allt från utbildningar till rådgivning och nätverk.

Medlemskap i Sveriges Annonsörer

I detta webinar kommer vår egen Anna Walestad, medlemsansvarig på Sveriges Annonsörer berätta mer om hur du bäst nyttjar medlemskapet och dessutom djupdyka i nyheterna i medlemskapet som träffe i kraft 2024. Många spännande saker som är bra både för medlemsföretaget och alla anställda.

Medlemskapet i Sveriges Annonsörer består av:

  • Utbildning
  • Branschinitiativ
  • Rådgivning
  • Nätverk

Välkommen!

Det praktiska

Datum: 22 mars 2024

Tid: kl 13:30-14:15

Plats: via Teams, detta webinar är exklusivt för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Du kommer att få en kallelse med länk efter anmälan.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på i[email protected]

”Vi ser värdet i att Sveriges Annonsörer värnar om frågor som är viktiga för oss köpare av kommunikationstjänster. Dels som remissinstans, dels som drivare av viktiga branschinitiativ, t.ex. Cross Media Measurement och Effektinitiativet. Det breda utbudet av fördjupning och relevanta kurser är imponerande. Att sedan kostnaden för medlemskapet är avdragsgill är bara ännu ett plus.”​
/Annika Kreipke, Campaign Manager, Telenor

Föreläsare

Anna Walestad

Medlemsansvarig
Sveriges Annonsörer

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event