Det här nätverket är för dig som ansvarar för byråsamarbeten och upphandling av kommunikationstjänster. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor som har liknande ansvarsuppgifter och utbyta erfarenheter kring frågor som rör att vara kommunikationsköpare och ansvarig för relationerna med sina byråer.

Om denna nätverksträff:

Vad är rätt pris? Vad ska man betala sin byrå i arvode?

Ja, hur långt är ett snöre? brukar det ohjälpsamma svaret bli. Men under denna nätverksträff kommer vi att bena ut hur man kan tänka för att hitta rätt prismodell och rätt prisnivå. Att vara överens om ersättningsnivåer är en avgörande faktor för ett bra samarbete, så här kommer du att få många konkreta tips om hur du kan vara säker på att betala rätt.

  • Hur sätter byråerna sina priser?
  • Strukturer för prislistor
  • Hur kan du påverka byråernas prisnivå?

Då utmaningarna och frustrationerna ofta är de samma oavsett marknadsbudget, kommer diskussionsteman att kunna appliceras på alla typer av byråsamarbeten. Målet med nätverket är att man ska få inspiration och konkreta verktyg till att kunna få så bra och optimerade byråsamarbeten som möjligt.

Den här träffen kommer ledas av Gunilla Bergh, Affärsområdeschef på Engage Marketing.Nätverk Byråsamarbete:

I nätverket ”Byrårelationer” får du möjlighet att tillsammans med andra, i liknande roller, dela dina funderingar och utmaningar kring just frågor om extern byrå, inhousebyrå och samverkan och få möjlighet att diskutera och få nya idéer. Varje möte har ett tema, men frågeställningarna prioriterar vi gemensamt. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Vi driver detta nätverk i samarbete med Engage Marketing.

Den här nätverksträffen är digital via Zoom. Anmäl dig via länk nedan.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!


Om Engage Marketing

Engage Marketing är en av Sveriges Annonsörers experter på byråsamarbeten. Allt de gör handlar om att ge marknad- & kommunikationsavdelningar förutsättningar för att skapa riktigt bra kommunikation. Rätt byråer på plats, bra avtal och tydlig fördelning på vem som gör vad.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event