Uppgradering till Effektsystemet 2.0

Är ditt företag redan certifierat i Effektsystemet 1.0 finns möjlighet för företaget att uppgradera certifieringen till Effektsystemet 2.0 genom digitala självstudier. I uppgraderingen fokuserar vi på de förändringar som är gjorda samt repetition av det viktigaste att tänka på samt hur man undviker vissa fallgropar och ger allmänna råd i effektuppföljningen.

Via vår digitala utbildningsplattform Campus Marketing Online har företaget möjlighet att certifiera sig effektivt i Effektsystemet 2.0. Utbildningen är på cirka en timme med åtta filmer på 5-10 min vardera där vi går igenom förändringarna i Effektsystemet samt viktiga saker att tänka på. Ni väljer det antal licenser som passar bäst (det behövs en licens per person).

Kostnad

Medlem i KOMM, SWEDMA och Sveriges Mediebyråer:
5 licenser: 2 000kr. exkl.moms
10 licenser: 4 000kr. exkl.moms
20 licenser: 8 000kr. exkl.moms

Ej medlem:
5 licenser: 3 500kr. exkl.moms
10 licenser: 7 000kr. exkl.moms
20 licenser: 10 000kr. exkl.moms

Medlem i Sveriges Annonsörer:
Uppgradering till Effektsystemet 2.0 ingår i medlemskapet för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Anmäl dig här

Om certifiering genom digitala självstudier

Effektcertifieringarna sker digitalt på Campus Marketing Online vilket betyder att du kan göra den när det passar bäst. Från det datum du anmäler dig har du tre månader på dig att gå igenom modulerna och göra kunskapstestet, när du har gått igenom alla moduler och klarat testet är du Effektcertifierad och erhåller ditt certifikat samt en detaljerad användarguide som hjälper dig att jobba vidare med effektfrågan.

Boka licenser här

Certifiering – Företagslicenser Effektsystemet 2.0 digital uppgradering

*” anger obligatoriska fält

Kostnad (se priser ovan)*
Antal licencer*

Kontaktuppgifter

Fakturauppgifter