Torsdag den 9 december är det dags att offentliggöra vilka bidrag som har tagit sig igenom juryns nålsöga och blivit nominerade i 100-wattaren 2021. Kom förbi och mingla med branschkollegor i nyrenoverade lokaler hos vår partner Bauer Media, från 08:30 står frukosten uppdukad och klockan 09:00 kör vi igång. Välkommen!

Om 100-wattaren

 100-wattaren är reklamtävlingen som belönar kommunikation som fungerar, det vill säga kommunikation som gett bevisad effekt.

Mer information om tävlingen hittar du här

100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer

Om nomineringsminglet

Dag: torsdag 9/12

Tid: 08:30-10:00, frukostmingel mellan 08:30-09:00

Plats: Bauer Media, Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Anmäl dig nedan, eventet är öppna för alla men antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Vaccinationsbevis
Vi håller oss till Folkhälsomyndighetens (FHM) föreskrifter och allmänna råd (från 1 december) om särskilda begränsningar för att förhindra covid-19. Därför ber vi dig observera att du behöver visa vaccinationsbevis vid ankomst den 9/12. Om du inte redan har laddat ner ett vaccinationsbevis ordnar du det enkelt via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 18 år. Kom ihåg att fortsatt stanna hemma om du är det minsta sjuk.

Vi följer utvecklingen om smittspridning och anpassar oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med reservation för eventuella justeringar. Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.

Registrera dig här

19 spots left

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event