Det här nätverket är för dig som jobbar med frågor om hur man får bäst effekt i ett digitalt medielandskap mixat med traditionella medier och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverksträffen är fullbokad.  Maila Camilla om du vill stå på väntlista, så kontaktar vi dig om det blir en plats ledig.

Hur ska man tänka för att välja rätt medier som levererar den räckvidd och frekvens som man behöver för att uppnå maximal effekt för sina medieinvesteringar? Det är den stora frågan som alla ställer sig när man ska annonsera idag.

Vad är egentligen skillnaden mellan analog och digital räckvidd, finns det en skillnad eller är det samma sak? Är räckvidd relevant eller handlar det bara om konvertering? Är annonser i sociala medier jämförbara med online-video och tv?

Hur vet jag vilken frekvens jag har fått för mina kampanjer (det vill säga hur många gånger en person har exponerats för samma annons) och hur frekvenskappar jag mina annonser på ett optimalt sätt för att maximera kampanjen?

Det är många frågor som en marknadsavdelning måste tänka på i dagens medielandskap och detta kommer vi att diskutera i denna omgången av nätverk mediemix. Vi har inte svaret på alla frågor, men vi kan hjälpa er att jämföra olika medier mellan varandra.

Just nu är alla våra träffar digitala, nätverket börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med mediemix frågor. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.