Den här nätverksträffen passar dig som jobbar med B2B kommunikation och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Karin Nedersjö, Brand Marketing Manager på Ramboll,  berättar om kampanjen Happy Commuter och lanseringen av produkten Shair. Med målet att hjälpa människor att andas renare luft har Ramboll utvecklat tjänsten som i realtid visualisera luftkvaliteten på en karta och visar den cykelväg som är renast mellan två platser. I det här caset kombineras B2B-marknadsföring med samtida nytta men som också bygger allmän kännedom om varumärket.

Nätverket börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara, mötet sker digitalt via Teams.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med B2B kommunikation. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Länk till Teams-mötet här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.