Framtidens research med Demoskop

Med hjälp av sina smarta telefoner bildar människor sina egna ekosystem. Ett enda inlägg i sociala medier kan starta en massprotest och en enda kraftfull idé kan omvälva en hel bransch. Vilka lärdomar kan vi som researchers dra av det, och hur ser framtidens research ut? I den första delen av vår learning lunch berättar Karin Nelsson, vd för Demoskop, om nya sätt att samla in data och hur vi kan använda dem i vårt eget insiktsarbete.

Från insikt till värde – Så jobbar Telenor

Vi samlar på oss allt mer data om våra kunder och analyserar den på höjden och bredden. Men frågan är om vi ändå inte missar det viktigaste av allt – förståelsen om VARFÖR vi beter, känner och tycker på ett visst sätt? I den andra delen av vår learning lunch berättar Katarina Hamnholm, Chapter LEAD User Research Telenor, om hur Telenor jobbar med data, insikt och analys för att skapa värde.

Som avslutning på vår learning lunch berättar Hanna Riberdahl om Sveriges Annonsörers kommande initiativ ”Nätverk Insight”.

Välkommen!

Om Föreläsaren

Karin Nelsson, VD för Demoskop

Katarina Hamnholm, Chapter LEAD User Research, Telenor

Anmäl dig här


Anmälningsvillkor

Det här webinariet är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Efter anmälan får du en bekräftelse med din unika länk till Zoom. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]​.

Alla våra aktuella webinar hittar du här på annons.se

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.