Inspireras av intressanta talare och case som har skapat kommunikation som fungerar. Tillsammans med JCDecaux bjuder vi på härlig frukost, massa inspiration och möjlighet att mingla med branschkollegor i JCDecaux fina lokaler mitt i stan.

Kreativ frukost

Vi bjuder in till en kreativ frukost med spännande case och talare.

08:00 – Registrering och frukostmingel med branschkollegor

08:30Välkommen

08:40Sellpy – Välj second hand i första hand! Alma Riihelä, Nordenchef på Sellpy kommer och berättar hur de inspirerar sina kunder att handla pre-owned-kläder

09:00 Polisen ett varumärke som berör – Oscar Malmros och Tommy Andersson från Scream kommer berätta mer om samarbetet med Polisen

09:30 – Summering och tack för idag

Hålltider

Dag: 12 oktober 2023

Tid: 08:00-09:30

Plats: JCDecaux, Stureplan 13, Stockholm

Välkommen!

Registrera dig nedan, eventet är öppet för alla inom branschen men antalet platser är begränsat, principen först till kvarn gäller.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Med reservation för eventuella justeringar. Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.
Under eventet har vi en fotograf på plats som tar mingelbilder.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event