Välkommen till ett intressant frukostseminarium där Kapero kommer berätta mer om den färska rapporten Marknadsavdelningen 2023. Rapporten visar att marknadsavdelningens aktiviteter ökar och många jobbar väldigt mycket, men endast fyra procent av marknadscheferna upplever att de arbetar effektivt.

Om dagens frukostseminarium

Det här kan vara höstens viktigaste frukostseminarium. Marknadsavdelningarna växer och mängden aktiviteter, kanaler, innehåll och antalet specialister ökar. Men det saknas en gemensam helhetsbild i vilket värde man bidrar med till företaget.

Här finns flera intressanta förbättringsområden visar Sveriges Annonsörer och Kaperos rapport MarknadsAvdelningen ´23 som har undersökt marknadsavdelningarnas roll och ansvar i företagen idag.

Undersökningen inkluderar både B2B och B2C bolag och de som deltagit i undersökningen är marknadschefer, VDar och säljchefer, samt projektledare från reklam- och mediebyråer.

Nu har du möjlighet att höra mer om hur marknadsavdelningens roll och ansvar ser ut idag och vad vi ser är viktiga förbättringsområden för framtidens marknadsavdelning.

Välkommen!

Det praktiska

Datum: torsdag 21 september 2023

Tid: kl 08:15-09:30 (seminariet börjar 08:30)

Plats: hos Kapero på Rosenlundsgatan 1 i Stockholm, detta seminarium kommer inte att kunna ses digitalt eller i efterhand.

Detta frukostseminarium är i samarbete med Kapero och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer och inbjudna annonsörer/köpare av Kapero. Separat frukostseminarium i oktober för byråer, inbjudan till det tillfället skickas separat.

Begränsat antal platser, principen först till kvarn gäller. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på i[email protected]

Här kan du ladda ner rapporten

Föreläsare

Kaj Johansson

Partner
Kapero

Hanna Riberdahl

VD
Sveriges Annonsörer

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.