”Du får konkreta verktyg för bättre varumärkesarbete av en av Sveriges främsta inom området”

Intervju med Carmen Wargborn, Brand and Content Manager Sweden på Ramboll, som gick Campus program Varumärkesstrategi med Erik Modig hösten 2022.

 Varför valde du att gå programmet hos Sveriges Annonsörer?

Jag valde att på programmet för att jag har stor respekt för Erik Modig som lärare och hans djupa kunskap i ämnet varumärkesstrategi. Jag valde också kursen för att det verkade finnas möjlighet att med sitt eget företag som case, få konkreta råd och insikter i hur jag som varumärkesansvarig kan arbeta mer strategiskt med frågorna.

Beskriv vad du gillar bäst med lärmetoden, dvs att det ingår mikrokurs kopplad till just det programmet du går för resten av teamet?

Det jag gillar bäst är förutom läraren Erik Modig att vi använder deltagarnas egna case för att öka vår förståelse och bli mer strategiska.

Beskriv Erik Modig som programledare, hur inspirerar han er?

Erik har otroligt djup och bred kunskap i ämnet. Han är en av de mest kompetenta personerna i Sverige inom just varumärkesfrågor och varumärkesstrategi. Han har ett lättsamt sätt, där vi får ta del av allt från hur hjärnan fungerar, till hur just mitt företag kan förbättra sitt varumärkesarbete.

Vad har programmet – Varumärkesstrategi gett dig? I form av te.x. ny kunskap, nätverkande mm?

Dels vissa grundläggande kunskaper om hjärnan och hur människor fattar beslut, dels verktyg att arbeta vidare med i min egen organisation med vårt varumärkesarbete. För det tredje inspiration från de andra kursdeltagarna.

Beskriv gärna med några egna ord varför du tycker att andra ska anmäla sig till vårens program. 

Om man är i behov av konkreta verktyg för att förstärka sitt eget varumärkesarbete, samtidigt som man vill bottna i grundläggande fakta som hur människor fattar beslut, av en av Sveriges främste inom området, så är det här kursen för dig!

Campus våren 2023

Under våren 2023 kan du välja mellan fyra program i Campus: Varumärkesstrategi med Erik Modig, B2B-marknadsföring – Inbound och contentmarknadsföring med Malin Sjöman, Marknadsstrategi med Erik Modig, Mediestrategi och planering för generalister med Christina Wihlner Lentell och Att mäta och visa marknadsföringens effekter med Mats Rönne.

Relaterade artiklar

Vi har släppt 6 nya mikrokurser på Campus Marketing Online – plattformen för dig som vill lära dig mer om marknadsföring som ger effekt

Utöver det som ingår i medlemskapet erbjuder vi mikrokurser via vår digitala utbildningsplattform Campus Marketing Online. Våra mikrokurser är avsedda för individuella självstudier och är 15–20 minuter långa. Nu har vi släppt 6…

Nyhet! Marknadsinsikter i poddversion

I samarbete med Bauer Media och Vi hörs! släpper vi vår första podd. Hör Carin Fredlund prata långsiktig varumärkesvård med Bauer Medias försäljningsdirektör Johnny Strömgren och konceptutvecklare Anki Berglund. En gång per kvartal…

Hur ser det ut med mångfald, inkludering, jämställdhet och psykisk ohälsa i marknad- och kommunikationsbranschen?

Nu genomförs den globala studien som undersöker mångfald och inkludering i marknad- och kommunikationsbranschen av The World Federation of Advertisers (WFA) och European Associations of Communication Agencies (EACA). Sveriges Annonsörer går tillsammans med SWEDMA, KOMM, Sveriges…

”Netto noll klimatavtryck” fälls av Patent- och marknadsdomstolen

Arla fälls av Patent- och marknadsdomstolen för sin användning av begreppet ”Netto noll klimatavtryck” på sina mjölkförpackningar. Domen visar hur svårt det är att använda sig av miljöpåståenden i sin marknadsföring.
Fler artiklar