”Du får konkreta verktyg för bättre varumärkesarbete av en av Sveriges främsta inom området”

Intervju med Carmen Wargborn, Brand and Content Manager Sweden på Ramboll, som gick Campus program Varumärkesstrategi med Erik Modig hösten 2022.

 Varför valde du att gå programmet hos Sveriges Annonsörer?

Jag valde att på programmet för att jag har stor respekt för Erik Modig som lärare och hans djupa kunskap i ämnet varumärkesstrategi. Jag valde också kursen för att det verkade finnas möjlighet att med sitt eget företag som case, få konkreta råd och insikter i hur jag som varumärkesansvarig kan arbeta mer strategiskt med frågorna.

Beskriv vad du gillar bäst med lärmetoden, dvs att det ingår mikrokurs kopplad till just det programmet du går för resten av teamet?

Det jag gillar bäst är förutom läraren Erik Modig att vi använder deltagarnas egna case för att öka vår förståelse och bli mer strategiska.

Beskriv Erik Modig som programledare, hur inspirerar han er?

Erik har otroligt djup och bred kunskap i ämnet. Han är en av de mest kompetenta personerna i Sverige inom just varumärkesfrågor och varumärkesstrategi. Han har ett lättsamt sätt, där vi får ta del av allt från hur hjärnan fungerar, till hur just mitt företag kan förbättra sitt varumärkesarbete.

Vad har programmet – Varumärkesstrategi gett dig? I form av te.x. ny kunskap, nätverkande mm?

Dels vissa grundläggande kunskaper om hjärnan och hur människor fattar beslut, dels verktyg att arbeta vidare med i min egen organisation med vårt varumärkesarbete. För det tredje inspiration från de andra kursdeltagarna.

Beskriv gärna med några egna ord varför du tycker att andra ska anmäla sig till vårens program. 

Om man är i behov av konkreta verktyg för att förstärka sitt eget varumärkesarbete, samtidigt som man vill bottna i grundläggande fakta som hur människor fattar beslut, av en av Sveriges främste inom området, så är det här kursen för dig!

Campus våren 2023

Under våren 2023 kan du välja mellan fyra program i Campus: Varumärkesstrategi med Erik Modig, B2B-marknadsföring – Inbound och contentmarknadsföring med Malin Sjöman, Marknadsstrategi med Erik Modig, Mediestrategi och planering för generalister med Christina Wihlner Lentell och Att mäta och visa marknadsföringens effekter med Mats Rönne.

Relaterade artiklar

Uppföljning av rätt KPI:er är viktigt för ökad effekt – nu uppdaterar Sveriges Annonsörer Effektsystemet och lanserar 2.0!

Nu lanseras Effektsystemet 2.0 en uppdaterad version av utvalda nyckeltal för hur vi definierar och mäter effekt, samt rekommendationer kring hur de kan användas i praktiken. Att tydligt kunna visa effekten av kommunikation…

Idag öppnar bidragsinlämningen till 100-wattaren 2023 – välkommen att tävla med din kommunikation som gett effekt!

Från och med idag går det att skicka in bidrag till 100-wattaren 2023, tävlingen som belönar kommunikationsinsatser med bevisad effekt. Tävlingsbidragen i 100-wattaren bidrar även till forskning för att fördjupa kunskapen om marknadsföring…

Lagom mix skapar bäst effekt: visar ny forskningsrapport

Sveriges Annonsörer och NoA Consultings genomför varje år en studie för att hitta gemensamma nämnare hos kampanjer som har skapat bäst effekt i Sverige och som visat detta genom att tävla i 100-wattaren.…

Vill du engagera dig i något av våra branschinitiativ?  

Vi öppnar nu upp för fler medlemmar att engagera sig i något av våra branschinitiativ inom Sveriges Annonsörer. Läs mer om initiativen, vad vi jobbar med och vem du ska kontakta om du…
Fler artiklar