Sveriges Annonsörer podd

I detta avsnitt träffar vår skribent Carin Fredlund Robert af Klintberg Ryberg, medgrundare av konsultbolaget Kapero. Vi får veta mer om studien ”Marknadsavdelningen 23” och går igenom dagens fragmenterade marknadsavdelning. Vi pratar om att rigga sig på bästa sätt inför framtiden, att välja bort kanaler och inte vara med på allt, vikten av att förstå affären bättre, bli en bättre affärsmässig partner och att lägga mer kraft på kreation och exponering. Det här avsnitt får du goda råd och tips för att bygga framtidens marknadsavdelning.  

Här hittar du alla Marknadsinsikter


Relaterade artiklar

Podd: Sveriges Marknadschefer

Djupdykande samtal med inspirerande marknadschefer. I podden Sveriges Marknadschefer träffar och intervjuar Martin Matiesen och Sandra Modée inbjudna marknadschefer.

CommToAct – Hur kan kommunikation skapa beteendeförändringar för en hållbar framtid?

CommToAct var på plats i Almedalen och pratade om hur kommunikation kan skapa beteendeförändringar för en hållbar framtid. Avslutade seminariet med caset "Hur fula gräsmattor skapade hållbar handling" med Differ och Region Gotland.

Färsk rapport: The Acceleration of Principal Media

I detta webinar får du höra mer om den färska rapport - The Acceleration of Principal Media - som vår motsvarighet i USA, ANA (Association of National Advertisers) har tagit fram.

Kreativt case: The World´s Ugliest Lawn

Hållbarhetskommunikation berättar ofta om gröna målsättningar och utmaningar men har också en outnyttjad potential att även bidra till att lösa problemen. Differ Agencys kampanjer för Region Gotland är framgångsrika exempel på detta med…
Fler artiklar