Sveriges Annonsörer webinar

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen?

Våren 2023 genomfördes, för andra gången, världens största globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Vi ser nu mycket fram emot att dela de svenska resultaten för er och tillsammans lära oss vad vi som bransch kan förändra och förbättra för en hållbar utveckling. 

De globala siffrorna presenterades på Cannes Lions Festival of Creativity i juni och där kunde vi bland annat utläsa att den vanligaste förekommande formen av diskrimineringen kretsar fortfarande kring ålder, kön och familjesituation. Psykisk ohälsa är ett stort problem. 42% säger att dom är stressade på sina arbetsplatser.Kvinnor och etniska minoriteter känner sig underrepresenterade i seniora roller. 

Så med detta i åtanke frågar vi oss själva – Hur står sig egentligen Sverige i förhållande till resten av världen? 

Talare: Caroline Thunved, Sveriges Kommunikatörer, Karin Grohman, Projektägare, CommToAct, Johanna Alanko, AdOn Media Nordic, Fredrik Gustafsson, Ledarna, Nina Furin, KOMM/CommToACT och Roshanak Fatahian, All of Us/NORD DDB

Mer information om branschens initiativ CommToAct People här

CommToAct People är ett initiativ för där branschen krokar arm för att öka medvetenheten om social hållbarhet bland alla som jobbar inom marknad och kommunikation. Inom CommToAct People arbetar vi med social hållbarhet i två dimensioner: dels i hur vi agerar som arbetsgivare för våra medarbetare, dels hur vi i vårt konkreta arbete speglar och påverkar världen runt omkring oss.

Se webinaret här

Relaterade artiklar

Cashing in on Creativity, how Better Ads Deliver Bigger Profits

I detta webinar berättar LinkedIn hur kreativitet i annonser kan öka effekten och går igenom fyra punkter som kan underlätta ditt arbete. Hör Jennifer Shaw-Sweet från LinkedIn B2B Institute.

Best of Cannes 2023

Nu har du möjlighet att få höra det bästa från Cannes Lions 2023. Ulla-Karin Barrett ger sina bästa spaningar och hyllar årets bästa kampanjer.

AI bortom hypen

AI kommer att förändra världen men innan dess behöver vi lära oss att använda det för att förenkla och förbättra våra sysslor idag. I detta webinar tar vi en titt på vad Generativ…

Podd: Vi hörs! Marknadsinsikter med Niklas Bondesson

Tillsammans med Bauer Media bjuder vi på intressanta marknadsinsikter som publiceras en gång per kvartal. I detta avsnitt möter vi Niklas Bondesson.
Fler artiklar