Välkommen till vårt webinar med Channel Factory där vi diskuterar vikten av att dina digitala annonser syns i rätt miljö och hur det direkt påverkar varumärket om annonserna hamnar bredvid olämpligt eller olagligt innehåll.  

Vikten av att synas i en säker annonsmiljö har kanske aldrig varit så viktig som nu. Vad kan man som annonsköpare göra och vad bör man känna till? Under två intensiva timmar kommer vi att diskutera fråga från olika håll samt få höra mer hur några starka varumärken jobbar kontinuerligt med frågorna ”brand safety” och ”brand suitability”.

De här frågorna kommer vi bla ta upp under dagen:

  • Hur måste mediebranschen förändras framåt för att bli mer ”hållbar”?
  • Hur påverkar annonsmiljön konsumentens syn på ert varumärke?
  • Vad är brand safety för er/ditt varumärke?

Agenda:

08:30-08:40 – Sveriges Annonsörer hälsar välkommen

08:40-09:20 – Channel Factory om bakgrund och nuläge

09:25-09:55 – Dialog kring brand safety & brand suitability frågor och hur det påverkar varumärken

09:55-10:20 – Hör hur Pågen, OMD, Mediabrands & Matterkind och Xaxis, plista och INCA (GroupM) jobbar med med brand safety frågorna

10:20-10:30 – Sammanfattning & tack för idag!

Välkommen!

Anmäl dig här

Talare

Mattias Spetz, President Global på Channel Factory

Ulrica Winterquist Marketing Manager på Pågen
Jonas Viksten, Managing Director på Xaxis, plista and INCA
Madelene Hammarstedt, Media Planner på Mediabrands & Matterkind
Carl Johan Laséen, Digital Director på OMD

 

Detta webinar är digitalt via Zoom, vi börjar kl 08.30 och slutar senast 10.30. Unik länk skickas ut till alla anmälda senast dagen innan och ca 10 minuter före start öppnar vi upp sändningen.

Anmälningsvillkor
Den här workshopen är exklusiv och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer samt kunder/samarbetspartners till Channel Factory. Efter anmälan får du en bekräftelse med din unika länk till Zoom. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Boka via länk ovan.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.