Vi har bjudit in Matt Green från WFA i London som kommer berätta varför man startade Cross Media Measurement-initiativet och om de stora globala annonsörernas krav på större transparens i det digitala ekosystemet när man köper annonser och får rapporter på det man köpt.

Matt kommer även berätta om vilka ambitioner man har och hur långt man har kommit med viktiga milstolpar i projektet samt vilket slutmålet för Cross Media Measurement-initiativet både globalt och för lokala marknader.

Om WFA – World Federation of Advertisers – är en paraplyorganisation för intresseorganisationer som Sveriges Annonsörer runt om i världen. WFA verkar för en bättre annonsmiljö för både mottagare och köpare.

Ett av deras stora initiativ är Cross Media Measurement som handlar om att skapa ordning och reda bland begreppen och standarder så att man ska kunna jämföra sina annonsköp på ett korrekt och rättvist sätt. Här har flera stora globala aktörer som P&G, Unilever, Mastercard, EA Games med flera satt ned foten då de vill ha bättre insyn i de digitala ekosystemen och säkerställa att deras annonser faktiskt har visats för en person. Ett led i detta är större transparens och insyn och gemensamma standarder för annonsvisningar så att man ska kunna jämföra sina annonsköp på ett rättvist sätt tvärs mellan medier och plattformar.

Det här webinariet kommer att hållas på engelska.

Om Föreläsarna

Matt Green, Director Global Media Services at WFA – World Federation of Advertisers i London
Samtalet kommer modereras av Peter Mackhé, medieexpert på Sveriges Annonsörer

Anmäl dig här


Anmälningsvillkor

Det här webinariet är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Efter anmälan får du en bekräftelse med din unika länk till Zoom. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.