Vi kan lära oss en hel del av hajarna och deras beteende när det gäller  marknadsföring. Under 420 miljoner år har de anpassat sig för att förbli i  toppen av näringspyramiden. Och om de slutar simma dör de.

Man kan säga, att detsamma gäller även för företag och varumärken. Nu har du möjlighet att lyssna på författaren och bloggaren Stefan Engeseth som bland annat har skrivit de framgångsrika böckerna Sharkonomics. Stefan föreläser om hur företag, genom att ta lärdom av hajars beteenden, kan lyckas ta marknadsandelar av konkurrenter.

Genom att studera hajens beteendemönster, instinkter och karaktärsdrag som till exempel att jaga i flock har Stefan utvecklat ett antal affärsstrategier som kan vara användbara för företag som, oberoende av storlek, vill utmana sina konkurrenter. Men Sharkonomics handlar inte bara om attack, utan tar även upp strategier för hur företag kan försvara sig mot angrepp.

I Sharkonomics 2 (2019) utvecklas hur digitaliseringen gör näringslivet lika konkurrensutsatt som livet ute i naturen. Digitala hajar som Amazon och Alibaba rör sig över hela världen och attackerar allt som är ätbart. Detta ökar behovet av en uppdaterad kompetens inom både attack och försvar.

Välkommen till ett frukostseminarium där du kommer få Sharkonomics bästa råd för både attack och försvar.

Nu även som webinar!

I coronavirusets osäkra tider öppnar vi även upp detta seminarium som ett webinar. För er som inte kan vara på plats i Stockholm men är intresserade av att höra Stefan Engeseth livesänder vi seminariet via Zoom med start kl 09:00 på tisdag 10/3,  se vårt webinar här

Om Föreläsaren

Stefan Engeseth
Stefan Engeseth
, Stefan är av Europas mest kreativa affärsutvecklare, han har skrivit flera böcker bla Sharkonomics (2012) och Sharkonomics 2 (2018) samt föreläser över hela världen.

Sagt om föreläsaren vid tidigare seminarier:

  • Väldigt bra talare och intressant ämne. Fick många tankeställare.
  • Intressant vinkling och approach!

Om seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel 08:45. Seminariet börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:00.

Läs gärna Carin Fredlunds artikel om hur vi kan lära oss en hel del av hajar här

Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om ditt företag inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer är priset 995kr ex. moms (köpare/annonsörer). Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en ”no-show”-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.