Den här nätverksträffen passar dig som jobbar med Employer Branding och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Missa inte chansen att höra Minna Rodling, Brand Manager, och Hanna Meuser, Global Talent Acquisition & Employer Brand Strategist,Sandvik berätta om kampanjen som kammade hem 2019 års 100-wattare i kategorin Employer Branding.  Kampanjen The Smash-proof Guitar ledde till ett enormt globalt genomlag och ökat intresse att jobba på Sandvik.

Det kommer även finnas tid för diskussion där du har möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter och ställa frågor till Minna och Hanna.

Just nu är alla våra träffar digitala via plattformen Zoom, vi börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Den här träffen kommer vara via Teams, två dagar innan träffen kommer du att ett mejl med länk.

Anmäl dig här.

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.