Den här nätverksträffen passar dig som jobbar med B2B kommunikation och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Vad funderar du över i ditt ditt dagliga arbete? Syftet med nätverket är att få erfarenhetsbyte inom Business to Business kommunikation.

På årets första träff kommer Malin Sjöman, Senior marknadskonsult och VD på Crescendo, att inleda med en trendspaning om vad som är extra aktuellt inom B2B under 2020 som vi sedan kommer diskutera vidare under träffen.

Några exempel på vad vi kommer reflektera över:

  • Kunddialogen blir allt mer digital
  • Sälj och Marknad stärker banden
  • Riktig kundinsikt blir en förenad kraft

Nätverksträffen börjar 8.30 och vi serverar frukost.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med B2B kommunikation. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.