Den här nätverksträffen vänder sig till dig som jobbar som jurist på ett av våra medlemsföretag och vill dela med dig av dina erfarenheter inom marknadsjuridik till kollegor i branschen.

Nätverksträff 7 februari:

Under årets första träff kommer vi att diskutera fjolårets stora snackis – generativ AI. Vi kommer under nätverksträffen tillsammans att diskutera legala och etiska utmaningar.

Vi ser fram emot att höra era inspel och reflektioner.  

Nätverk juridik har startats upp för juristerna på våra medlemsföretag i syftet att utbyta erfarenheter om juridiska frågor inom reklam- och marknadsjuridik.

Nätverksträffen modereras av Sveriges Annonsörers jurister Ulrika Wendt och Jakob Rönnerbäck.

Välkommen!

Om våra Nätverk:

Träffen är för dig som arbetar som jurist på ett medlemsföretag och syftet är att utbyta erfarenheter om juridiska frågor inom reklam- och marknadsjuridik.  Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Vi ses digitalt via Teams, nätverket börjar 9:00 och slutar senast kl 10:00. Dagen innan kommer du att få länk till Teams.

Save the date Nästa nätverksträff är planerad 22 mars, mer information kommer inom kort.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Att fundera på inför en nätverksträff

För att vi ska få ett bra utbyte på på nätverksträffarna vill vi gärna höra hur ni arbetar med det aktuella temat på era företag. Vad har ni för utmaningar och hur tänker ni i frågorna? Vilka involveras i frågorna hos er? Kanske har just du något särskilt som du vill dela med dig av. 

Föreläsare

Ulrika Wendt

Jurist
Sveriges Annonsörer

Jakob Rönnerbäck

Jurist
Sveriges Annonsörer

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.