Det här nätverket är för dig som ansvarar för byråsamarbeten och upphandling av kommunikationstjänster. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor som har liknande ansvarsuppgifter och utbyta erfarenheter kring frågor som rör att vara kommunikationsköpare och ansvarig för relationerna med sina byråer.

Om detta nätverk:

Då utmaningarna och frustrationerna ofta är de samma oavsett marknadsbudget, kommer diskussionsteman att kunna appliceras på alla typer av byråsamarbeten. Målet med nätverket är att man ska få inspiration och konkreta verktyg till att kunna få så bra och optimerade byråsamarbeten som möjligt.

Vi kommer att diskutera hur man kan tänka när det gäller att få samarbetet att fungera i vardagen och att skapa optimala förutsättningar till gott samarbete mellan inhouse och externa byråpartners 

Den här träffen kommer ledas av Gunilla Bergh, Affärsområdeschef på Engage Marketing.Nätverk Byråsamarbete:

I nätverket ”Byråsamarbete” får du möjlighet att tillsammans med andra, i liknande roller, dela dina funderingar och utmaningar kring just frågor om extern byrå, inhousebyrå och samverkan och få möjlighet att diskutera och få nya idéer. Varje möte har ett tema, men frågeställningarna prioriterar vi gemensamt. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Vi driver detta nätverk i samarbete med Engage Marketing.

Den här nätverksträffen är digital via Zoom. Anmäl dig via länk nedan.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!


Om Nätverket

Det här nätverket är för dig som ansvarar för byråsamarbeten och upphandling av kommunikationstjänster. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor som har liknande ansvarsuppgifter och utbyta erfarenheter kring frågor som rör att vara kommunikationsköpare och ansvarig för relationerna med sina byråer. Vi sätter agendan och prioriterar bland frågeställningarna gemensamt i nätverket. Vi driver detta nätverk i samarbete med Engage Marketing.

Om Engage Marketing

Engage Marketing är en av Sveriges Annonsörers experter på byråsamarbeten. Allt de gör handlar om att ge marknad- & kommunikationsavdelningar förutsättningar för att skapa riktigt bra kommunikation. Rätt byråer på plats, bra avtal och tydlig fördelning på vem som gör vad.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.