Vi har alltid behov av att lära oss nya saker. Nu har du möjlighet att testa vårt nya koncept Learning Lunch där vi bjuder på insikter och kunskap samtidigt som du äter lunch. Tanken är att du under en timme får höra det senaste inom olika studier, rapporter eller undersökningar.

Den här gången har turen kommit till våra partners i kvartals- och årsrapporten Medietrender. Vi kommer belysa vad som har påverkat mediebranschen under året och hur det har påverkat mediekonsumtionen och investeringarna. Vi kommer också titta framåt och ge tips på hur man som köpare av media ska tänka.

Som medlem har du möjlighet att ta del av årsrapporten utan kostnad, du laddar ned den här

Välkommen!

Föreläsare

Peter Callius, affärsområdeschef Media på Kantar Sifo

Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik (IRM)

Peter Mackhé, medieexpert på Sveriges Annonsörer

Om Learning Lunch konceptet
Learning Lunch är konceptet för dig som vill få ut lite extra av din lunch, vi bjuder på aktuella studier/rapporter/undersökningar samtidigt som du äter lunch. Den här träffen är digital via Zoom och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Boka din plats här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.