Kampanjer som vinner reklamtävlingar har uppenbara kvaliteter som gör att de är bättre än andra. Under årets 100-wattsgala har vinnare korats och vi vill såklart veta mer om några av dem. Först ut är McDonald´s Sverige som vann 100-watt i kategori Konsument Multi, den kategori som oftast har flest bidrag och en riktigt tuff konkurrens.

Hör hur McDonald’s Sverige sedan lanseringen 2018 har jobbat och utvecklat konceptet Stora nog att göra skillnad. Bara under 2019/2020 har de bl a lyckats öka besöksintentionen, öka perceptionen av kvalitet och värde med sex procent och öka attityden som ett varumärke som tar samhällsansvar på allvar. Allt detta under ett som som har präglats av covid-19 och minskade öppettider för restaurangerna.

 

 

 

 

Juryns motivering: När marknadsledaren utmanas från flera olika håll så visar man mod och väljer att vända det som är en nackdel, storleken, till sin fördel. När konceptet sedan kombinerar storlek med det lokala, det emotionella och det kulturellt relevanta blir det som en ”tonartshöjning” för varumärket och affären.

Lyssna och bli inspirerad av kommunikation som ger effekt!

Välkommen!

Anmäl dig här

Om Föreläsarna

Staffan Ekstam, McDonald´s
Christoffer Rönnblad, McDonald´s

Träffen är digital via Zoom och vi börjar kl 09.00 och slutar senast 10.00. Unik länk skickas ut till alla anmälda senast dagen innan och ca 10 minuter före start öppnar vi upp sändningen.

Anmälningsvillkor
Våra webinar är exklusiva och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Efter anmälan får du en bekräftelse med din unika länk till Zoom. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Boka via länk ovan.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.