Nu har du möjlighet att få höra höjdpunkter och insikter från Cannes Lions 2022. Ulla-Karin Barrett delar med sig av sina spaningar från årets mest banbrytande kommunikation och insikter från de mest tongivande rösterna inom kommunikationsbranschen.

Om seminariet

Har du koll på Gen M, Web 3, DAO och B2A?

Är purpose-driven marknadsföring fortfarande rätt väg?

Är din organisation så jämlik som du tror?

Ulla-Karin Barrett har i över tio år sammanfattat Cannes Lions,
världens främsta festival för kreativitet.

Nu delar hon med sig av sina spaningar av årets mest banbrytande kommunikation och insikter från de mest tongivande rösterna inom kommunikationsbranschen.

I år samlas vi på Volvo Studio i Stockholm där Ulla-Karin sammanfattar det hela.

Talare

Ulla-Karin Barrett, varumärkesstrateg på Knowit.

Det praktiska:

Detta seminarium arrangeras av KOMM och Knowit Experience och som medlem i Sveriges Annonsörer har du möjlighet att delta utan kostnad.

Plats: Volvo Studio i Kungsträdgården, Stockholm

Tid: 16:00-18:00

Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Välkommen!

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event