Kampanjerna som vinner reklamtävlingar har uppenbara kvaliteter som gör att de är bättre än andra. Men vad är det som gör att dessa kampanjer vinner – och framför allt, hur kan du dra nytta av lärdomarna från vinnarna? Mats Rönne ger dig det bästa av årets kampanjer i 100-wattaren.

Välkommen till ett inspirerande effektseminarium i Göteborg, onsdag 19 februari. Mats Rönne, en av de ursprungliga initiativtagarna till 100-wattaren har tittat på de vinnande bidragen i 2019-års tävling och gör en genomgång av vilka egenskaper som gör att de som vann var årets vinnare. Göteborgs Stadsmission och Dear Friends kommer även att berätta om bidraget ”Kylskåpet” som vann 75-watt 2019 i kategori Samhällsansvar & Ideellt.

Juryns motivering: Ny teknik kan ofta falla för frestelsen att bli en ”shiny new toy” utan riktig koppling till idé och effekt. Så inte i det här fallet. Kampanjen lyckas med bravur skapa känslan av att ge någon en finare jul. Värt 75-watt när juryn debatterat färdigt QR-kodens vara eller icke vara.

Kom, inspireras och lär dig mer om kommunikation som ger effekt!

Välkomna!

Om Föreläsarna

Mats Rönne, har närmare 30 års erfarenhet av varumärken och marknadsföring. Han har bland bland annat varit varumärkeschef på Ericsson och Electrolux, marknadschef på Skanska och Readly samt haft olika strateg- och chefsroller på byråsidan. Han var med och grundade 100-wattaren och har även hunnit med att vara ordförande i Sveriges Annonsörers styrelse och rådgivare i effektfrågor för Sveriges Annonsörers medlemmar.

Jennie Elheim, Ansvarig för företagssamarbeten på Göteborgs Stadsmission

Calle Österberg, Creative Director på Dear Friends

Om seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel mellan 08:30-09:00. Seminariet börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:30.

Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om ditt företag inte är medlemmar i Sveriges Annonsörer är priset 995kr ex. moms. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en ”no-show”-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till [email protected]​.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.