Tillsammans med vår partner JCDecaux bjuder vi in till en kreativ lunch i centrala Göteborg. Kom förbi och mingla med branschkollegor och inspireras av två spännande case.

Kreativ Lunch med JCDecaux i Göteborg

Tillsammans med JCDecaux bjuder vi på en kreativ lunch i Göteborg med två spännande case. Hör mer om deras kampanjer och vad som låg bakom framgången.

11:30 – Registrering, lunch och mingel med branschkollegor

12:00 – Hälsar välkommen och program på scen börjar

Länsförsäkringar Helena Isaksson, marknadschef på Länsförsäkringar och Peter Ohlsson, Client Director/Parter på Stendahls berättar om sin framgångsrika kampanj att sälja studentförsäkringar

Polestar 4 Nils Rylén, Marknadschef, Polestar Sverige berättar om varför OOH känns rimligt när man lanserar en bil som bara säljs online

13:00 – Tack för idag!

Vi ser fram emot att ses!

Hålltider

Dag: 15 mars 2024

Tid: 11:30-13:00

Plats: Convendum/JCDecaux, Kungsportsavenyn 21 i Göteborg

Välkommen!

Registrera dig nedan, eventet är öppna för alla inom kommunikationsbranschen men antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Med reservation för eventuella justeringar. Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.
Under eventet har vi en fotograf på plats som tar mingelbilder.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event
Fler event