Ta chansen att lyssna på David Olsson när han berättar om hur K-Rauta i Sverige med hjälp av Facebook och digitalt ODR lyckades driva besökare till butik och dessutom öka försäljningen.

Under det här webinaret kommer du få höra hur kampanjen lyckades:

  • Få fler besökare till butikerna (de fysiska)
  • Få ökad försäljning av annonserade varor
  • Få en högre ROI
  • Och hur digitalt ODR kompletterade de traditionella pappersutskicken

Alla våra aktiviteter är digitala just nu och detta webinar kommer att ske via Zoom, anmäl dig nedan för att säkra din plats.

Välkommen!

Föreläsare


David Olsson
, tidigare Digital Marketing Manager på K-Rauta

 

Anmäl dig här

Om våra webinar

Det här webinaret är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan du avboka din plats via din bekräftelse eller genom att maila till [email protected]​.


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.