Nu har du möjlighet att komma på inspirationsdragning + AW och få höra det bästa från Cannes Lions 2023. Ulla-Karin Barrett kommer inspirera och hylla årets bästa kampanjer. Vi avslutar med en gemensam AW.

Best of Cannes Lions 2023

I år firade Cannes Lions Festival of Creativity 70 år! Festivalbesökarna bjöds på inspiration och nya insikter från världens mest intressanta innovatörer, konstnärer, företagsledare och kreatörer.

Sveriges Kommunikationsbyråer, som sedan 2004 är representant för tävlingen, är oerhört malliga att för trettonde året i rad bjuda in till Best of Cannes med Ulla-Karin Barrett.

Cannes är en fantastisk plats att få hylla och ta del av enastående kampanjer som inte bara bryter ny mark utan även förändrar landskapet för reklam, design och kommunikation så som vi känner till det idag.

Vi ser fram emot en inspirationseftermiddag med AW den 10 oktober.

Anmäl dig till Best of Cannes i Stockholm via ”Registrera dig här” knappen nedan.

Välkommen!

Det praktiska

Denna inspirationsdragning och AW är ett samarbete mellan KOMM, Knowit, Citypaket och Sveriges Annonsörer och är utan kostnad.

Dag: tisdag 10 oktober

Tid: klockan 15:30-17:30

Plats: Knowits lokaler på Sveavägen 20 i Stockholm.

Best of Cannes kommer även till Malmö och Göteborg

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.