Den 8 december är det dags att presentera de nominerade bidragen i 100-wattaren 2020. Anmäl dig redan nu till vårt digitala nomineringsmingel.

I samarbete med Bauer Media bjuder vi in till ett digitalt mingel för presentation av årets nominerade bidrag i 100-wattaren, så oavsett var i Sverige du befinner dig har du i år möjlighet att ta del av årets nominerade bidrag först av alla.

Minglet kommer att ledas av Gry Forssell och hennes nya vänner i studion den här förmiddagen blir Hanna Riberdahl, vd på Sveriges Annonsörer och Linda Palmgren, vd på Bauer Media.

Länk till livesändning av nomineringsmingel 8/12 kl 10:00 här

Välkommen!

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Partners

 

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.