Hör Dun & Bradstreets CMO Anna Albinsson presentera 10 trender och 4 scenarion för hur en marknadsavdelning framgångsrikt kommer att drivas år 2030. Rapporten är framtagen tillsammans med Kairos Future.

Det här kommer du få veta mer om:

  • Hur kommer framtidens marknadsavdelning se ut?
  • Hur kommer den skilja sig från dagens marknadsavdelningar och vilka nya utmaningar behöver de kunna bemöta?
  • En marknadsavdelning som inte sticker ut – kommer den ens att existera i framtiden?

Agenda:
08:45-09:00 Digitalt mingel
09:00-10:00 Webinar

Detta webinar är i samarbete med Swedma och på torsdag 3/6 kommer du att få ett mail med länk till Teams. Detta webinar kommer inte att spelas in.

Välkommen!

Om Föreläsaren

 

 

 

 

Anna Albinsson, International CMO på Dun & Bradstreet

 

Anmälningsvillkor
Detta webinar är i samarbete med Swedma och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Det är ett digitalt webinar på Teams och dagen innan kommer du att få länk till eventet per mail (webinar kommer inte att spelas in). Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Registrera dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverk/webinar/inbjudningar/utbildningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Relaterade event

Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen? Välkommen till dagens dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser…

Kommunikation som ger effekt. Ny rapport!

Vi vet sedan länge att marknadskommunikation är ett kraftfullt verktyg för att skapa affärsvärde, vilket mängder av forskningsstudier har bevisat. Men fortfarande ses marknadsinvesteringar av många som en kostnad och inte en investering…

WFA Spotlight: Spark more insights-driven decisions with generative AI

Som medlem* bjuds du in att ta del av webinars från vår moderorgansation WFA (World Federation of Advertisers). Alla WFA webinar är på engelska.

CommToAct: De sex principerna – hur kan de hjälpa dig att undvika Greenhushing och Greenwashing?

Hur får och kan vi kommunicera miljöpåståenden på ett lagligt sätt och på ett sätt som gör att konsumenterna förstår våra miljöbudskap? I detta webinar kommer vi i initiativet CommToAct ge tips och…
Fler event