Välkommen till Sveriges Annonsörer, vi firar 100 år!

Som intresseorganisation värnar vi om ansvarsfull marknadsföring och att företag och verksamheter ska få bästa möjliga effekt av sina marknadsinvesteringar. Vi behövs – nu mer än någonsin då digitalisering, globalisering och grön omställning påverkat marknadsföringslandskapet i grunden. 

Läs mer om oss & medlemskapet

Köp biljetter till årets effektevent EFFDay den 3 september

För femte året i rad samlar vi branschen för att prata om hur vi får bäst effekt på våra marknadsinvesteringar. Välkommen till en dag på Münchenbryggeriet fullspäckad med intressanta talare.

Se program & köp biljetter

28 digitala mikrokurser ingår  i medlemskapet!

Registrera dig nu för att få tillgång till plattformen Campus Marketing Online och börja gå kurser i bl.a. effekt, Generativ AI, marknadsrätt, influencer marketing och Share of Search.

Registrera dig nu
Nyheter och kunskap

Träffa oss i Almedalen!

Almedalsveckan närmar sig med stormsteg! Sveriges Annonsörer är på plats under hela veckan för att prata om marknad- och kommunikationsbranschens viktigaste frågor.

Lansering av globalt ramverk för att mäta medias koldioxidutsläpp samt en guide för hållbara medieköp

Igår lanserades Global Media Sustainability Framework som är en global branschstandard för att få jämförbara mätningar av utsläpp av växthusgaser (GHG) från digital, tv, tryck, ljud, utomhus och bioreklam.

”Today’s best” från Cannes med Hanna Riberdahl

Cannes Lions 2024 är i gång (17-21 juni). Vd Hanna Riberdahl och eventansvarig Ulrika Strallhofer är på plats och rapporterar ”dagens bästa” ur marknadsförarens perspektiv.

Får konst visas i reklam?

Det är inte helt ovanligt att konstverk används i reklammaterial. Men hur får man som marknadsförare använda upphovsrättsligt skyddad konst i marknadsföring? Den frågan reder vi ut i denna artikel. Tillsammans med Konstnärernas…

Färsk rapport: The Acceleration of Principal Media

I detta webinar får du höra mer om den färska rapport – The Acceleration of Principal Media – som vår motsvarighet i USA, ANA (Association of National Advertisers) har tagit fram.

CommToAct People lanserar tre guider för att stärka mångfald och psykisk hälsa inom kommunikationsbranschen

CommToAct People presenterar tre guider som syftar till att främja mångfald, inkluderande kommunikation och psykisk hälsa inom branschen. Två av guiderna som handlar om att stärka mångfalden i branschen lanserades i maj och nu…
Se fler nyheter

Campus Marketing Företagsutbildning

Efter dialog med medlemmar har vi tagit fram Campus Marketing Företagsutbildning. Välj ett tema eller kombinera flera. Varje tema innehåller utvalda webinar, digitala mikrokurser och certifieringar, rekommenderade artiklar och lärarledda lektioner.

Välkommen till Campus Marketing Företag

Läs mer och boka
Branchinitiativ

Forma framtidens marknadsföring

För att stötta branschen och skapa bättre förutsättningar för att skapa marknadsföring som ger effekt driver Sveriges Annonsörer flera branschinitiativ. Vår roll som intresseorganisation ger oss en unik möjlighet att påverka, då vi alltid står på våra medlemmars sida.

Verktyg för medlemmar

Inspireras och utvecklas

Kommande utbildningar och aktiviteter.. Se alla aktiviteter

Kunskap, guider och nätverkande 24/7

Ta del av seminarier, nätverksträffar och utbildningar. Som medlem får du dessutom verktyg, mallar och guider som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Allt tillgängligt i mobilen – var som helst, när som helst.

Bli medlem
Referenser

Sagt om oss

” Tack vare era seminarium känner jag mig inspirerad och klokare, så stort tack! Intressanta ämnen och duktiga föreläsare med massor av konkreta råd och tips. Älskar att ni har så bra kundcase, ni lyckas göra ganska tråkiga och jobbiga ämnen intressanta och förståeliga. ”
– Medlem, om våra seminarium
” Kunskap & inspiration & socialt. Det är en nyttig dag att höra nya kunskaper och hur andra företag gör, tips vad man ska tänka på. Påminnelse om saker vi borde ta tag i. ”
– Sagt om EFFDay
” Inspirerande och insiktsfullt. Bra upplägg med mix av talare, studiopaneler och breakout sessions. Varierat, rappt och intressant. ”
– Sagt om EFFDay
Bli medlem
Urval av våra medlemmar